Dénes Éva

Évi_final_2_negyzet_kicsi.jpgKözgazdász, marketing kommunikációs szakember, akkreditált okleveles coach, Alory Stúdió vezetője, a Spirit – a LélekTársas egyik megalkotója és vezető trénere, két kisgyermek édesanyja

Vajon hogyan határozzuk és fogalmazzuk meg, kik vagyunk? Hogy ki vagyok én?
Egy kicsi lányból felnőtt nő, támogató társ, szerető feleség, büszke édesanya, odaadó és megbízható barát, lehetetlent nem ismerő, lelkes alkotó.
Orvostanhallgatóból lettem közgazdász, aki többet akart a könyveknél és az üzleti eredményeknél. Mindig az embert kerestem, és 14 év versenyszférában eltöltött sikeres év után visszakanyarodtam gyermekkori álmomhoz: hogy mások életét szebbé és jobbá tegyem. Tovább...

Vélemények

Hogy mit adott a játék? Nyelvet a lélekhez, amellyel értékes üzeneteket hívhatok be a magam és játékostársaim számára.

Zoli
Budapest

Nagyon tetszett a játék, egész napra itt maradtam volna.

Lilla, 24
Budapest

Ez zsír!

Péter, 43
Budapest

Köszönöm a lehetőséget, hogy megismerhettem ezt a játékot. Meghatározó volt részemre. Kőkemény tükröt kaptam, de rám fért már nagyon :) Bízom benne, hogy ezzel elindultam újra egy úton, amin már egyszer voltam, csak hagytam, hogy  a racionalista világ letérítsen róla.

Heni, 37
Budapest

A Spirit Tárasjáték egy jól kitalált "játék." Tulajdonképpen egy önismereti tréningnek is mondhatnám... Mikor elkezdtük a játékot, feltettem a nagy kérdést... A játék során kapott érzelmi ingerek, segítő kérdések folyamatosan arra késztettek, hogy magamra figyeljek... a belső hangra. Szuper élmény volt, egy érzelmi utazás, amely mindenkit a helyes útra állíthat be. Köszönöm, hogy részese lehettem, fantasztikus volt. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Nikolett, 22
Budapest

Merősítést kaptam abban, hogy tudom, mit miért teszek. A játék kellemes, nyugodt állapotba vitt engem. Mindenkinek ajánlom, hogy egy kicsit "lelassuljon". Én már várom a következő játékot!

Zoltán, 42
Budapest

Ez egy olyan játék, amely egyszerre szórakoztató, örömmel tölt fel, közelebb hozza az embereket, jókat beszélgetünk, tanuljuk magunkat, és így hasznos felismeréseink születnek.

Zsolt, 40
Budapest

Imádom ezt a játékot!

Erika, 38
Budapest

Itt nem tudok hazudni, nem tudok elbújni. Mert akkor újra és újra találkozom önmagammal, a valósággal, az igazsággal - a kártyák, a mezők és a többiek által. És csak ez visz előre a helyzetem megoldásában. Köszönöm, hogy megláthattam ezeket!

Laci, 35
Budapest

Erősítést és bíztatást kaptam.

Marika, 75
Budapest

Nem is reméltem, hogy ilyen mélyre megyünk. Kijelölte a játék az útirányt.

Marcsi, 32
Budapest

Ez egy kifejező eszköz: segít a bennünk lévő érzések, gondolatok interpretálásában. Néha nehéz volt nem véleményt alkotni a másik problémájával kapcsolatban.

Éva, 39
Budapest

Köszönöm az élményt, köszönöm a segítséget. Ajánlom “boldog-boldogtalannak”, …mert játszani jó!

V.M.
Budapest

Mostanra hozzászoktam a mélyen szántó pszichológia fejtegtésekhez, és ahhoz képest kicsit egyszerűnek találtam elsőre a játékot, de a folyamat meghazudtolta első benyomásaimat, azaz felülmúlta várakozásomat.
Nagyon szembe jött pár dolog: az agresszió téma, az éretlenség, az elutasítás, az irigység - ezek mind kemény korlátok - nem voltam felkészülve, hogy konfrontálódnom kell/fogok velük. 

A.F.K.
Budapest

A játék életszerű. Olyan beszélgetést alakít ki, ami célravezető és hasznos. 

Élettapasztalat. Önismeret. Útkeresés. Ebben segített.

Enikő
Budapest

Az együttlét izgalmas, teljes, mégis finom, érzékeny formája - mely, remélem, tovább működik, ha hazamegyünk, akkor is.

Izgalmas formában beszélt a játék mindarról, ami gondolatként foglalkoztat. Végig lekötött az is, hogyan jött létre ez a forma. Mert ez egy születés.

Márk
Budapest

Fantasztikus a játék. A felmerülő problémára, kérdésre azonnal választ ad az angyalkártyával.

Katalin
Budapest

Ha bárkiben bármilyen kérdés felmerül, amire nem találja a választ, jöjjön el játszani, mert nagy segítséget fog kapni.

Erika
Budapest

Sok embernek fog segíteni, széles körben terjeszkedjen!

Németh Lászlóné
Budapest

Észre sem vettem, hogy elrepült az idő. Maradtam volna még. Gondolatokat indított el, amiket tovább kellene gondolni. Mindenkinek ajánlom ezt a játékot, aki keresi helyét a világban.

Luca
Budapest

Ez a játék ez nekem jó!

Erika, 34
Budapest

Kis kedves ez a játék, olyan puhán nyúl az emberhez, hogy megértse a játék üzenetét.

Ildikó, 29
Budapest

Gazdagodtam a játékkal, mert segített jobban megismerni a játékostársaimat, és felismerni a helyes arányt önkifejezés és mások meghallgatása között.

Tamás, 78
Budapest

A játék hatott a problémámhoz való hozzáállásomra. Sokat tanultam.

Kati, 61
Budapest

Ez a játék abban segített, hogy nyitottabb legyek általam ismeretlen emberek érzelmeire.

Tamás, 39
Budapest

Egy kifürkészhetetlen találkozás a meglepően ismert magaddal.

Tamás, 44
Budapest

Ez a játék törődik velem.

Krisztián, 21
Budapest

Felszabadultnak érzem magam, és már másképp látom az életem.

Éva, 61
Budapest

A játéknak se eleje se vége, de hisz mint sokan tudjuk, ami belül van, az számít igazán. Amennyiben te is magadénak érzed ezt a gondolatot, akkor ott a helyed a játékban.

Jóska, 45
Százhalombatta

Nagyon nagy élmény volt, pont olyan volt, amilyet vártam. Azt kaptam, amire szükségem volt: megerősítést, kezdő lökést. Köszönöm, hogy megálmodtátok, megvalósítottátok.

Nóri, 31
Budapest

Rájöttem, hogy a kimondott, leírt szavak teremtő erejűek. Köszönöm!

Erika, 45
Budapest

A játék jó emlékeztető volt arra, amit nagyjából tudok, de rendszeresen szem elől tévesztek.

Bálint, 41
Budapest

A társas fogalma egy új minőséget kapott. Izgatottan várom a következő találkozót!

Laci, 41
Budapest

A játék alatt teljes biztonságban éreztük magunkat. Olyan volt, mintha ismeretlen űrutazásra készülnénk, ahol azután kiderül, hogy zsigerből tudja mindenki a dolgát. 

Éva, 60
Budapest

Mintha egy valaki állna mögöttem, és irányítaná a kártyákat, hogy melyiket válasszam.

Ákos, 16
Budapest

Jó volt, mert válaszokat adott. Feltett és fel nem tett kérdésekre. Fantasztikus volt.

Kinga, 15
Budapest

Jó társaságban és jó játékban volt részem. Elvarázsolt, szinte gyereknek éreztem magam. A téma kicsit új nekem, de a lendület elvitt. Hosszú volt, mégis úgy éreztem, hogy szívesen játszanék tovább.

Ildikó, 69
Budapest

Nagyon újszerű. Eddig hasonlóval nem találkoztam.

Laci, 78
Budapest

Okvetlenül érdemes megpróbálni, nem lehet csalódni, csak nyerni, mindenkinek.

Kati, 61
Budapest

Jó önismereti próbatétel. Őszinteséget és saját magunk, lényünk, érzéseink maximális felvállalását igényli.

Mónika, 28
Budapest

Mindenkinek vannak félelmei, kérdései, gátjai; de minden okkal történik, és ha vesszük a jeleket, minden a javunkra válik.

Emese, 24
Budapest

Minden képzeletemet felülmúlta. Köszönöm.

Éva, 62
Budapest

Ez egy fantasztikusan jó játék, ami hozzásegít önmagunk megismeréséhez.

István, 33
Budapest

Egy barátomnál játszottam ezt az elég rendhagyó társasjátékot. Kissé önismereti…na jó, rohadtul önismereti! Még ha nem is hiszel a spirituális dolgokban, akkor is érdemes kipróbálnod.

Balázs, 16
Budapest

Már a játék elején felsorakoztattam magamban azokat a személyeket, akikkel újra játszanám; akik megértek erre, és akiknek segítene.

Bianka, 23
Budapest

A Spirit előhoz dolgokat a mélységből, erőlködés nélkül, könnyedén, amik aztán segítik az embert a további útján.

Ági, 39
Budapest

Személyes történetek

Csupa ajándékot kapok azóta is

Varga Milada

Motoszkál bennem a játék óta, hogy szeretnék róla írni. Szeretnék visszajelzést adni. Fogalmam nem volt, mi ez. Nem tudtam, hogy a játék szó játékosságot takar vagy egy hiányt jelöl, mert nincs rá szó. S valóban játék, s mint minden játék, vérkomoly.

Részletek...

A Mesemondó a LélekTársasról

Jenei Gabi

A LélekTársast nagyon rokonnak érzem a magyarság szellemiségével: egymás emeléséért küzdünk a játék során. Az Ikrek jegyre jellemző vetélkedési mód ez, amikor nem a másik legyőzése, hanem a bennünk rejlő jók kibontakoztatása a cél.

Részletek...

A hős bennünk van

Zsolt

Kedves LélekTárs! Szeretném elmesélni egy történetemet, amit a LélekTársas segítségével egy sikertörténetté tudtam fordítani. Komoly munkahelyi és karrierbeli válsággal kellett megküzdenem az év első felében. Amíg a megoldást kerestem, a LélekTársas is megtalált engem.

Részletek...

Egy játék, ahol mindenki nyer

Tibor

Mindannyian szeretünk játszani. De milyen a jó játék? Örömöt okoz és fejleszti a képességeinket. Ha egy játéknak az a célja, hogy a játékosok közül valaki győzzön, akkor aki veszít, vajon örömöt, boldogságot érez?

Részletek...

Kész vagyok az új életemre

Manna

Három éve élünk külön a férjemmel 25 év együtt-lét után. Azóta számos olyan dolgot, érzést tudtam mag önmagamról, amit addig soha.... Mert a 4 gyerek és a beteg anyukám mellett nem jutott rá idő. Aztán megtörtént a krízis, aminek nem is a sztorija az érdekes, hanem az általa megtett felismerések.

Részletek...

A Játék megszólított

Sveates

Játszottam. Mielőtt játszottam volna, a Spirit – a LélekTársas már megszólított energetikailag, ami azt jelenti, hogy szükséges segítenem a jövőbeni alakulását.

Részletek...

Teljes biztonságban

Éva

Drága Spirit-lányok! Olyan jó élményben volt részünk, amit legmerészebb álmaimban sem reméltem. A játékvezető és a Játék telibe talált minden résztvevőt, mintha örökké ezt játszották volna, és mindenkinek az lenne a küldetése, hogy Segítő legyen.

Részletek...

Magamra találtam

Niki, 26 éves

Megfelelési kényszerem végigkísérte eddig az életem, és ez sokszor kibillentett. Amikor leültem játszani, még nem sejtettem, hogy sokkal messzebbre jutok a fel nem tett kérdéseim megválaszolásában. Új utak nyíltak meg előttem.

Részletek...

Hivatásom megtalálása

Balázs, 16 éves

Pályaválasztással kapcsolatos kérdésekre kerestem a választ. Nem hittem volna, hogy pár óra alatt megtalálom a megoldást. A játék segített feloldani bennem az önbizalomhiányt, és felfedte, hogy mitől is féltem igazán, hogy miért voltam bizonytalan.

Részletek...

Várom a párom

Mária, 38 éves

Bizonyára sokakat foglalkoztató kérdésre kerestem a választ, mely megdöbbentő és kijózanító módon érkezett. A kártyák üzenetei sorra célba találtak, és hozzásegítettek ahhoz, hogy a problémáimat más szemszögből is képes legyek megvizsgálni...

Részletek...