Személyes történetek

Esettanulmányok

Személyes történetek

Csupa ajándékot kapok azóta is

Varga Milada

Motoszkál bennem a játék óta, hogy szeretnék róla írni. Szeretnék visszajelzést adni. Fogalmam nem volt, mi ez. Nem tudtam, hogy a játék szó játékosságot takar vagy egy hiányt jelöl, mert nincs rá szó. S valóban játék, s mint minden játék, vérkomoly.

Részletek...

A Mesemondó a LélekTársasról

Jenei Gabi

A LélekTársast nagyon rokonnak érzem a magyarság szellemiségével: egymás emeléséért küzdünk a játék során. Az Ikrek jegyre jellemző vetélkedési mód ez, amikor nem a másik legyőzése, hanem a bennünk rejlő jók kibontakoztatása a cél.

Részletek...

A hős bennünk van

Zsolt

Kedves LélekTárs! Szeretném elmesélni egy történetemet, amit a LélekTársas segítségével egy sikertörténetté tudtam fordítani. Komoly munkahelyi és karrierbeli válsággal kellett megküzdenem az év első felében. Amíg a megoldást kerestem, a LélekTársas is megtalált engem.

Részletek...

Egy játék, ahol mindenki nyer

Tibor

Mindannyian szeretünk játszani. De milyen a jó játék? Örömöt okoz és fejleszti a képességeinket. Ha egy játéknak az a célja, hogy a játékosok közül valaki győzzön, akkor aki veszít, vajon örömöt, boldogságot érez?

Részletek...

Kész vagyok az új életemre

Manna

Három éve élünk külön a férjemmel 25 év együtt-lét után. Azóta számos olyan dolgot, érzést tudtam mag önmagamról, amit addig soha.... Mert a 4 gyerek és a beteg anyukám mellett nem jutott rá idő. Aztán megtörtént a krízis, aminek nem is a sztorija az érdekes, hanem az általa megtett felismerések.

Részletek...

A Játék megszólított

Sveates

Játszottam. Mielőtt játszottam volna, a Spirit – a LélekTársas már megszólított energetikailag, ami azt jelenti, hogy szükséges segítenem a jövőbeni alakulását.

Részletek...

Teljes biztonságban

Éva

Drága Spirit-lányok! Olyan jó élményben volt részünk, amit legmerészebb álmaimban sem reméltem. A játékvezető és a Játék telibe talált minden résztvevőt, mintha örökké ezt játszották volna, és mindenkinek az lenne a küldetése, hogy Segítő legyen.

Részletek...

Magamra találtam

Niki, 26 éves

Megfelelési kényszerem végigkísérte eddig az életem, és ez sokszor kibillentett. Amikor leültem játszani, még nem sejtettem, hogy sokkal messzebbre jutok a fel nem tett kérdéseim megválaszolásában. Új utak nyíltak meg előttem.

Részletek...

Hivatásom megtalálása

Balázs, 16 éves

Pályaválasztással kapcsolatos kérdésekre kerestem a választ. Nem hittem volna, hogy pár óra alatt megtalálom a megoldást. A játék segített feloldani bennem az önbizalomhiányt, és felfedte, hogy mitől is féltem igazán, hogy miért voltam bizonytalan.

Részletek...

Várom a párom

Mária, 38 éves

Bizonyára sokakat foglalkoztató kérdésre kerestem a választ, mely megdöbbentő és kijózanító módon érkezett. A kártyák üzenetei sorra célba találtak, és hozzásegítettek ahhoz, hogy a problémáimat más szemszögből is képes legyek megvizsgálni...

Részletek...