Szellemi társ??

MajorAnna.jpg

Az Alory Stúdióba készültem, ahol  az első szalon megalakulása  volt a program. A szoba közepén kiterítve megláttam  a játékot. Akkor még semmit nem tudtam róla, de maga a látványa magával ragadott. Olyan teljesnek, kifinomultnak és varázslatosnak tartottam. Meglepetésemre a  szalonban  a LélekTársas bemutatója volt a Ridikül Magazin szerkesztőségének. Miközben megismertem az alkotóit és hallgattam a történetét, megfogalmazódott bennem, hogy ha van rá lehetőség, én ezt megtanulom!Az önismereti munkámhoz kiváló eszköz,: játszva betalál, ahogy a vezetőtrénerek mondták. Ott a megálmodók és megvalósítók világosan tudomásunkra hozták, hogy nem adják ki a kezükből és csak náluk van lehetőség a játék kipróbálására, megélésére. Tudatosítottam magamban ezt az információt, de  nem volt bennem elkeseredettség.
Eltelt 2 hónap...
Az akkor nyitó X&Y Budapest Felnőtt és gyermek Életmódközpontban kezdtem el dolgozni, ahol Dénes Évi bejelentette, hogy lesz Spirit játékvezető képzés. Mikor meghallottam, éreztem, hogy én ott leszek!  Maga a képzés majdnem a szülinapomra volt kijelölve,  így szinte ezt ajándéknak tekintettem a sorstól. Azonban fogalmam sem volt, honnan kerítek rá pénzt, de egy hét múlva egy ismerősömtől pontosan annyit kaptam, amennyibe a képzés került. Szabad volt az út.
Az egyik játékon kiszaladt a számon, hogy a szellemi társam a játék, s erre az egyik játékos csak annyit mondott, hogy vigyázz, hogy mit mondasz... 
Valóban magával ragadó, szárnyaló, mélységeket előhozó, támogató, vicces, csoportos és egyéni lélekvezető a társasjáték. Egy eszköz, ami felébreszti a benned rejlő kérdést és arra a választ. Akár hiszed, akár nem próbáld ki:) 

Majoranna