Spirit - a LélekTársas spirituális és önismereti társasjáték

Választ keresel életed még megoldásra váró kérdéseire?
A válasz Benned van - a játék során megtalálhatod.
A forma könnyed, a tartalom mély. Önismeret új utakon.

Szeretsz játszani?

Most egy különleges játékra hívunk. Ez a már megjelenésében is különleges magyar fejlesztésű játék új utakat nyit az önismeretben. Miközben előhozza játszani szerető gyermeki énedet, finoman vezet belső világodban, és segít megtalálni a játék elején általad feltett kérdésre a saját válaszaidat. A társas formáját használja, de egyben túl is lépi annak kereteit, jóval többet ad.

A Spirit – a LélekTársas

- egy új módszer, hogy megtaláld a saját válaszaidat
- egy izgalmas kaland az önismereted fejlesztésére
- egy eszköz a hatékony kommunikációért
- egy tükör, amelyben megláthatod, hol tartasz
- egy lépés Önmagad tudatosságáért
- egy közösségi élmény, lehetőség egymás segítésére

Gyere és játssz velünk!

Játszani mindenki szeret. Az életünk is egy társasjáték. Játszani kell, mert nem tehetünk mást. De nem mindegy, hogy hogyan. A Spirit megtanít jól játszani. „Csak” játszunk egy kicsit, és közben nagyot lépünk előre a lelki fejlődésünk útján. Választ és iránymutatást kaphatunk a feltett és a fel nem tett kérdéseinkre; legyen az párkapcsolattal, munkával, családdal kapcsolatos, vagy olyan nehézség, amely foglalkoztat bennünket. A játékról bővebben...

Hogyan és hol lehet játszani?

A játékot 2-6 fő játszhatja egy képzett és tapasztalt játékvezetővel, aki a játék során folyamatosan segítséget és útmutatást ad. A játék hossza a csoporttól függ, általában 3-4 óra. A játék kereskedelmi forgalomban nem kapható. Egy játék alkalom ára 6.000Ft/fő.

Jelentkezhetsz egyénileg valamelyik meghirdetett játék alkalomra. Ilyenkor új emberekkel ismerkedhetsz meg. Az a tapasztalatunk, hogy idegenek előtt sokszor könnyebb megnyílni. Biztos lehetsz abban, hogy éppen a legmegfelelőbb játékostársak lesznek jelen. 

Ha szeretnél a Hozzád közel állókkal játszani, hozz össze egy csapatot. Ha kéred, külső helyszínen is megtartjuk a játékot: 
- baráti társaságoknak
- családoknak
- pároknak
- vagy csapatépítés céljából 
Programjainkról itt olvashatsz bővebben.