Megtaláltam magamban a SPIRIT-uszt...

VaszovicsNori.jpg

Megtaláltam magamban a SPIRITuszt...
A játékkal az Aloryban az első Ridikül szalonon találkoztam, amire nem is tudtam pontosan miért kell elmennem csak tudtam, hogy ott a helyem...
Már az első pillantban megfogott, magával ragadott és tudtam, hogy játékvezetővé szeretnék válni.
Az első játékom ebben csak megerősített, mert azt tapasztaltam, hogy mindenki tényleg azt kapja amire szüksége van és ehhez nem kell a játékvezetőnek erőlködnie, agyalnia egyszerűen csak hagyni kell történni a dolgokat. Nagyon tetszett, hogy a válaszokat valóban magunk(ban) találjuk meg és a csoport illetve a játékvezető nem akar befolyásolni, csak a megfelelő kérdéseket teszi fel. (Ami pedig hihetetlen élmény volt, hogy a Ridikül szalonon húzott korlátok kártyát ugyanarra a kérdésre itt is kihúztam.)
Azóta már volt néhány játékom játékvezetőként is, amiket nagyon élveztem és mindig magam is tanultam belőlük, a kihúzott kártyák nekem is szóltak, engem is megérintettek.
Shiatsu gyógyászként -bár az embert egységként tekintem-, de alapvetően testi problémákkal fordulnak hozzám ezért kevés a lehetőségem a problémák hátterében megbújó lelki okok feltárására. Erre a Spirit egy remek lehetőség, amely megadja számomra a teljességet a terápiában. 
A két módszer (shiatsu és Spirit) nagyon hasonló, nem manipulál, nincs benne akarat, pusztán megmutatja a bennünk rejlő lehetőségeket, azokat az erőforrásokat amiket nem tudtunk eddig kihasználni, felszabadít, harmonizál...
Kívánom, hogy találd meg Te is magadban a békét, harmóniát testileg-lelkileg-szellemileg!
Szívesen kísérlek, ha ehhez az úthoz társat szeretnél...
Szeretettel,
Vászovics Nóri