Korsós Anita

Anita_final_2.jpgÉvek óta újra és újra megtalál a feladat, hogy írjak magamról, ki vagyok, mit csinálok.

Nem könnyű. Azért nem, mert olyan sok dolgot tanultam, tapasztaltam és csináltam már jelenlegi életemben, hogy megfogalmazni bonyolultabb, mint átélni…

Papírokat soha nem gyűjtöttem, bár nagyon sok iskolába jártam. Diplomám, nyelvvizsgám, a „kötelezőnek” tartott körök megvannak. Tanító vagyok, HR menedzser, marketinges, program- rendezvény- és utazásszervező. És még mennyi minden? Kozmetikus, stílustanácsadó, reinkarnációs és meditációs terapeuta. A Spirit LélekTársas egyik megalkotója és trénere.

Egyénileg is segítek az embereknek, érzelmi és testi utazásokkal, mély, segítő beszélgetésekkel. Mindez Hódmezővásárhelyen, Szegeden, Budapesten, Floridában, Londonban. Tapasztaltam, tapasztalok magam is. Az utazás az életem. Kívül és Belül.

Mindenesetre, ami a sok-sok szín közül kiragyog az, hogy mindig emberekkel foglalkoztam és foglalkozom. Nagyon sok örömöt és bánatot átéltem már a körülöttem élő, tőlem segítséget kérő emberekkel. Családi és párkapcsolati problémák, elengedés, újrakezdés, útkeresés. Csupa olyan dolog, amin én is keresztülmentem.

Segítek az emberben élő Lélek, a külső és a belső szépség, az önbizalom megtalálásában. Ami elengedhetetlen a boldogsághoz, ami miatt ide születtünk. És ennek alapja, Önmagad szeretete.

Ha úgy érzed, tudok neked segíteni, legyen az bármilyen területe az életednek, keress bátran.

Szeretettel várlak!

Anita