Játékvezetés

Tapasztalt játékvezetőink várnak játszani. Ha szívesen lennél magad is játékvezető, gyere el kétnapos képzésünkre.

Játékvezetőink 

thumbnail.jpgTeljes jogú Spirit Játékvezetőink szeretettel várnak játszani, és közben megtalálni saját válaszod életed egyik, éppen aktuális kérdésére. Az ő szakmai felkészültségük és tapasztalatuk a garancia arra, hogy kihozzák minden egyes játékosból, csoportból a legjobbat, és elősegítsék az egyének és a közösség tudatosodását.

Játékvezetőink >>

Játékvezetői tanfolyam

A játékvezetői tanfolyamunk azoknak szól, akik szívesen használnák a munkájuk során a Spirit – a LélekTársast®, hogy ezzel is segítsenek másoknak a saját megoldásuk megtalálásában. A képzések kis létszámú csoportban történnek. 

A képzés várható időpontja:

2015. szeptember 

Részletek hamarosan.

Érdeklődés és jelentkezés

A Spirit játékvezetői képzés keretei és a részvétel feltételei a honlapon hamarosan elérhetők lesznek (februártól új felületen jelentkezik a Spirit honlapja), de szívesen küldünk tájékoztatást e-mailben is. Kérjük, amennyiben érdeklődsz a képzés iránt, jelezd az info@spiritjatek.hu e-mail címen.

Addig is szeretettel várunk bármelyik egyalkalmas játékunkon, illetve a január 24-25-re szervezett kétnapos intenzív Spirit önismereti hétvégén.
Az önismereti hétvégén a társasjáték módszereivel lehetőség nyílik az önismeretben való elmélyülésre, és ez a hétvége bepillantást ad a Spirit a LélekTársas világába is. Az intenzív hétvégén való részvétel a játékvezetővé válás folyamatában is szerepet kaphat, ugyanis beszámít a képzésbe.

Jelentkezés a programjainkra: Itt

Ahhoz, hogy a játékvezető-képzés elvégzése után használhasd a játékot, az alábbi konstrukciók közül választhatsz:

1. 310.000 Ft + áfa
Ettől kezdve Spirit játékvezetőként dolgozhatsz, amelyhez megkapsz egy Spirit - A LélekTársas társasjátékot is. A díj tartalmazza az első év Spirit tagsági díját is.

2. 30.000 Ft + áfa 12 hónapon keresztül
A díj fizetése során már dolgozhatsz Spirit játékvezetőként, használhatod a Spirit - A LélekTársas társasjátékot, amely a 12. részlet kifitezése után lesz a Tiéd. A díj tartalmazza az első év Spirit tagsági díját is. 

3. Ha csak alkalmanként szeretnél játékot vezetni, lehetőséged van egy napra kibérelni a játékot 10.000 Ft + áfa /24 óra áron. Ennek feltétele az éves Spirit tagsági díj kifizetése.

Spirit éves tagsági díj: 24. 000 Ft

  • a Spirit - A LélekTársas hivatalos weboldalán megjelensz, mint játékvezető
  • kötelező részvétel az évente megrendezésre kerülő, Spirit Játékvezetői Találkozón
  • havi 1 órás konzultációs lehetőséget biztosítunk bármely Spirit vezető trénerrel
  • bármelyik, Spirit vezető tréner által tartott játékon játékosként díjmentesen részt vehetsz, amennyiben a csoportban van szabad hely
  • központi megrendelés keretein belül lehetőséged van a hivatalos névjegykártya, szórólap és egyéb marketing termékek megrendelésére
  • jogosult vagy a Spirit - Angyalok a Táskádban angyalkártya sorozatot és minden további, a Spirit - A LélekTársas márkanév alatt megjelenő egyéb termékeket viszonteladóként értékesíteni