Dénes Éva

Évi_final_3.jpgVajon hogyan határozzuk és fogalmazzuk meg, kik vagyunk? Hogy ki vagyok én?

Egy kicsi lányból felnőtt nő, támogató társ, szerető feleség, büszke édesanya, odaadó és megbízható barát, lehetetlent nem ismerő, lelkes alkotó.

Orvostanhallgatóból lettem közgazdász, aki többet akart a könyveknél és az üzleti eredményeknél. Mindig az embert kerestem, és 14 év versenyszférában eltöltött sikeres év után visszakanyarodtam gyermekkori álmomhoz: hogy mások életét szebbé és jobbá tegyem. 

Így lettem 2006-ban akkreditált okleveles coach (életvezetési tanácsadó), majd a táplálkozás és a testünk csodás működésének rejtelmeibe ástam bele magam. A kapcsolódást, amely a test és a lélek közti láthatatlan, mégis megkérdőjelezhetetlen szálat jelenti, 2008-ban találtam meg, amikor elvégeztem a Lélekszerelő Oskolát. Egy új világ nyílt meg előttem. Önismeret, hozott szülői minták, szokások és játszmák, párkapcsolati kérdések, betegségek lelki okai – ezeknek egy átlátható és tiszta térképe, megoldásrendszere. Hogy félelem helyett a szeretetet válasszuk.

Azóta folyamatos tanulás és változás az életem, és hobbim lett a munkám. Hangtálas kezelések, belső utazások, meditációk és számtalan izgalmas módszer. Mert amit adsz, azt kapod vissza.

2009-ben megnyitottuk az Alory Testi-Lelki Stúdiót, amely az arany középutat követve nyújt hagyományos és különleges programokat és kezeléseket. Valódi nyugalom szigete testnek és léleknek. 

2014. tavaszán pedig 400m2-es Életmód Központunkat nyitottuk meg, amely ma már Tréning és Oktató Központként, illetve Életmód Központként is funkcionál. Itt született meg és indult el az üzletEMBER kézpzésünk is, amely a maga nemében egyedülálló. Mottónk: az üzlet és AKI mögötte van. Aki meg szeretné élni a Fordulópontot az életében, szeretettel várom ingyenes egyéni igényfelmérő konzultációmon.

Így hát vezetek és vezetnek, kezelek és kezelnek, tartok tanfolyamokat, csoportokat és jómagam is aktív résztvevő vagyok mások programjain. Adok és kapok. Meglátom magam a másikban. Mert benne vagyunk egy érintésben, egy pillantásban. Egy szóban, egy kérdésben. Egy gondolatban és egy érzésben.

Ezért is egyik szívem csücske a Spirit – a LélekTársas. Néha csend van, néha vitától hangos a szoba. Néha sírunk, néha nevetünk. Nincs szigorú forgatókönyv. Minden alkalom egy meglepetés – ahogy maga az Élet is az.

Így ha szívesen veszed, hogy iránytűd legyek ezen a kalandtúrán, várlak szeretettel az egyéni és a csoportos alkalmaimon.

Évi