A Spirit - a LélekTársas alkotói és vezető trénerei

csoportkep_final_kisebb.jpgTörtént, hogy négyen, már évek óta együtt dolgoztunk az Alory Stúdióban azért, hogy vendégeink testileg és lelkileg kiegyensúlyozottabbak és tudatosabbak legyenek.

A társasjáték ötlete egy pillanat alatt szikrázott fel bennünk. A játékba beleszőttük önmagunkat, az általunk megélt és felismert tapasztalatokat, módszereket. A közös munkából barátság lett.

A Spirit – a LélekTársas a szívünkből született, s miközben megálmodtuk, megalkottuk és formába öntöttük, mi magunk is változáson mentünk keresztül. Személyes kapcsolatba kerültünk a játékkal, a játék bekúszott az életünkbe, hatott a sorsunkra, és velünk együtt formálódott. Valami misztikus kapcsolat alakult ki köztünk és a játék között. Azóta tudjuk; azt éljük, amit játszunk, és azt játsszuk, amit élünk.

Sokszínűség

Írtunk már angyali üzeneteket a Balaton partján és Londonban, krízishelyzetben és a boldogság közepén, alkottunk szabályokat otthonunk padlóján kuporogva és egy minisztérium párnás szobájában ülve, vezettünk játékot jógateremben és ügyvédi irodában, adtunk már egymásnak elismerés kártyákat személyesen és emailben, mutattuk már be a társast elegáns szalonban és nyilvános rendezvényen, és játszottunk már 15 évessel és 78 évessel is.

Mindez hozzájárult ahhoz, hogy a LélekTársas valóban sokszínű legyen. Ahogy mi magunk is hozzáadtuk a Játékhoz a saját sokszínűségünket. A művészet az, hogy négyünk négyféleségét hogyan szőjük úgy össze, hogy abból valami nagyszerű és működőképes szülessen. Van, hogy könnyedén, magától megszületik az egység, de előfordul, hogy hetekig csikorognak a Spirit csapat fogaskerekei, mire mindenki a helyére kerül. Egyszer teljes összhangban tudunk alkotni, máskor vitától hangos a szoba, és van úgy, hogy négyen négyfelé rebbenünk szét, járva a saját utunkat, hogy aztán tapasztalatokkal és felismerésekkel gazdagodva mindent beletegyünk a Spiritbe.