A LélekTársas és az én utam – a közös út

MadarászHajni.jpg

Indultam Békésből, érkeztem Zalába. Időközben éltem és megéltem tájakat, embereket, találkozásokat. Messziről indultam, kacskaringós úton haladtam, melyen a Spirit egyszer csak megjelent.

Találkozásunk csodákkal kirakott, fantasztikus élményösvény volt – „véletlen” találkozások, a megfelelő időben, a megfelelő helyen. Az a fajta, ami csak a mesékben vagy a hollywoodi történetekben történik meg. Gondolta Lilith lánya… A Spirit előtt már jó pár utat bejártam, térben és időben egyaránt. A találkozásunk viszont eddigi „kóborlásaimnak” új irányokat mutatott. – amit tovább már a Lélektársassal együtt folytatok. Messzire repít(ett) a játék; és az eddigi évek játéka után a három dimenziót a Spirit tovább bővíti, akár repülhetek is.

Folyamatosan tanulom és csodálom a LélekTársast, fejlődik és fejleszt. A sokoldalúsága, kreativitása és rugalmassága pedig igazán példaértékű – társaságban, ketten-párban, magam, kommunikációs eszközként vagy fejlesztési útmutatóként. A lehetőségeknek csupán a képzelet szab(hat) határt.

Madarász Hajni, Pirki